Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης


Ξεκινούν οι εγγραφές στο Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την περίοδο 2017-2018, από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 .

Μια ακόμη χρονιά, με πολύ μεράκι, αγάπη για το σκάκι και νέους στόχους, ξεκινά για το Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει στο δυναμικό του εμπειρότατους προπονητές- εκπαιδευτές, που διδάσκουν σκάκι στα παιδιά και τα προετοιμάζουν για την συμμετοχή τους σε Πρωταθλήματα Περιφέρειας, Σχολικά, Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά κ.α.
Τέσσερα παιδιά των ακαδημιών του Εθνικού συμμετείχαν φέτος στην Ομάδα και έπαιξαν στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας! Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αγωνίστηκαν με πάθος και συνέβαλαν και εκείνα στην καθιέρωση της Ομάδας στην κορυφαία κατηγορία και στην κατάκτηση της 15ης θέσης μεταξύ 34 Ομάδων στο Πρωτάθλημα!
Φέτος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει το Σκακιστικό Τμήμα για τις ακαδημίες του, εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα που θα παρακολουθούν τα παιδιά, θα κάνουν και προπονητικούς αγώνες, υπό την επίβλεψη προπονητή με ρολόι και καταγραφή παρτίδας, την οποία θα έχουν και την δυνατότητα ανάλυσης.
Οι εγγραφές για τη νέα περίοδο τον μήνα Σεπτέμβριο, θα γίνονται 6 με 8 το απόγευμα (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και τα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεκινούν κανονικά από τις αρχές Οκτωβρίου 
–Τμήματα: Αρχαρίων, Νηπίων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και Ενηλίκων.
-Πληροφορίες : Σκακιστικό τμήμα του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου 1ος όροφος, παλιό Δημαρχείο) 
Τηλέφωνο: 6944128538 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)