Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ εγγραφές & προπονήσεις στον Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων


Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα σκακιστική χρονιά που βρίσκει τα Ανώγεια να έχουν πλέον 2 ομάδες! Ο Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων με 6ετή δράση στα σκακιστικά πράγματα, πλαισιώνεται πλέον από τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιδαίοι» και έτσι τα Ανώγεια θα συμμετέχουν με 2 ομάδες στο σκακιστικό πρωτάθλημα.

Όπως κάθε χρόνο οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ και οι ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ για όλη τη χρονιά προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ από τα σωματεία μας. Δεν έχετε παρά να φέρετε τα παιδιά σας στον σύλλογο το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ για εγγραφή (τηλεφωνικές εγγραφές στα τηλέφωνα: 6972857752 και 2834031321)) ή να εγγραφείτε και εσείς οι ίδιοι, καθώς θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων.
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ( ΣΑΒΒΑΤΟ 17:00 – 18:00)
ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 1 (ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 – 17:00)
ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 3 (ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 – 19:00)
ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ 2 (ΣΑΒΒΑΤΟ 19:00 – 20:45)
ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΤΕΤΑΡΤΗ 19:30 – 21:00)
Ο Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων συμπληρώνει τα 6 χρόνια παρουσίας στα σκακιστικά πράγματα του τόπου μας – και όχι μόνο φυσικά!- και μέσα σε αυτά τα χρόνια πάρα πολλά πράγματα έχουν επιτευχθεί. Έχουν ήδη διοργανωθεί 8 Διεθνή σκακιστικά τουρνουά στα Ανώγεια (6 ανοιχτά και 2 κλειστά), Final 4 Ατομικού Πρωταθλήματος Κρήτης, Παγκρήτια Πρωταθλήματα Rapid Chess, 4 Εσωτερικά Πρωταθλήματα, τουρνουά στο Δημοτικό Σχολείο Ανωγείων και διάφορες άλλες διοργανώσεις. Παράλληλα η ομάδα του Σ.Ο. Ανωγείων συμμετέχει κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια (2016 και 2017) τερμάτισε στην 3η θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στα 6 αυτά χρόνια, 14 σκακιστές και σκακίστριες του σωματείου πέτυχαν Διεθνή αξιολόγηση και το σημαντικότερο οι 8 από αυτούς είναι παιδιά κάτω των 18 χρονών. Το σωματείο αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τα παιδιά του τόπου μας και αυτή τη στιγμή προπονούνται στο χώρο του συλλόγου 30 σκακιστές και σκακίστριες κάτω των 18 ετών. Η μεγάλη αυτή συμμετοχή, οδήγησε στην ίδρυση ενός ακόμα σωματείου.
Ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιδαίοι» είναι ήδη έτοιμος και θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα όπως και ο Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων. Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας στο χώρο του συλλόγου μας ώστε να γίνεται και εσείς μέρος αυτού του ταξιδιού. Η ενασχόληση των παιδιών με το σκάκι θα τους προσφέρει σε πάρα πολλούς τομείς: μνήμη, συγκέντρωση, λήψη αποφάσεων, υπευθυνότητα, αλλά πέρα από όλα αυτά θα τα εισάγει στην οικογένεια των σωματείων μας όπου από κοινού με τα άλλα παιδιά του σωματείου θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες μας. Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας στο σκάκι, καθώς από φέτος θα λειτουργήσει και τμήμα ενηλίκων!
Επίσημη ιστοσελίδα Σκακιστικού Ομίλου Ανωγείων και Α.ΠΟ. ΙΔΑΙΟΙ:
http://www.anogiachess.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)