Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

66η Νεανική Κυριακή Σκάκι 2 Ομίλων

Κυριακή 1 Οκτωβρίου


Ο Σ. Ο. Παγκρατίου και ο Σ. Μ. Α. Ο. Καισαριανής, διοργανώνουν τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου τη πρώτη για τη νέα σχολική περίοδο  Νεανική Κυριακή για παιδιά, στο γνωστό εντευκτήριό τους στην οδό Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι.

Η Νεανική Κυριακή, γίνεται ξεχωριστά σε 2 ομίλους.
Στον Α' Όμιλο, έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά των τάξεων από Νηπιαγωγείο ως Γ' Δημοτικού, πραγματοποιείται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 4.00μμ εώς τις 6.30μμ και στον Β' Όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν παιδιά από Δ' Δημοτικού ως Γ' Γυμνασίου, είναι επίσης με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, 10' χρόνο σκέψης ανά παίκτη και διεξάγεται από τις 7.00μμ-9.30μμ.
Προσοχή, στον Β' ‘Όμιλο κατ' εξαίρεση, μπορούν να αγωνιστούν παιδιά μικρότερων τάξεων, τα οποία ανήκουν μόνο στους ομίλους μας και είναι σε προχωρημένο επίπεδο.
Η συμμετοχή όπως πάντα, είναι ελεύθερη και δωρεάν και πρέπει να δηλώνεται αυστηρά 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την αρχή των αγώνων. Θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές ενώ μέλη των συλλόγων με αρκετή εμπειρία στον χώρο του σκακιού, θα εγγυώνται για την ασφάλεια των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)