Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Σκάκι και ουράνια παρατήρηση στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας

Σάββατο 25 Νοεμβρίου


Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας που έχουν δυο από τους πιο δραστήριους και επιτυχημένους φορείς του νησιού, η Αστρονομική Εταιρεία Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου Κερκύρας, διοργανώνεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 18:00 στο εντευκτήριο του Σ.Π.Ζ.Κ. στο Ν. Λιμάνι μια βραδιά με σκάκι και ουράνια παρατήρηση για παιδιά.

Η Αστρονομική Εταιρεία και ο Σ.Π.Ζ.Κ. μοιράζονται εδώ και χρόνια την ίδια αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας και σε πολλές περιπτώσεις μέχρι σήμερα έχουν συνεργαστεί προωθώντας την επιστημονική γνώση του σύμπαντος και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης. Έτσι αποφάσισαν μια κοινή εκδήλωση που απευθύνεται κυρίως στα μικρότερα παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα σκακιού.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 25 Νοέμβρη στις 18:00 στο εντευκτήριο του Σ.Π.Ζ.Κ. στο Ν. Λιμάνι (δίπλα σε café Sette Venti)με ένα σκακιστικό τουρνουά για παιδιά. Στις 19:30 οι εκπρόσωποι της Αστρονομικής Εταιρείας θα κάνουν μια μικρή εισαγωγή στην παραατήρηση των ουράνιων  σωμάτων για να ενημερωθούν τα παιδιά. Και κατόπιν στις 20:00 θα ακολουθήσει παρατήρηση με τηλεσκόπια, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να απολαύσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα. Η προσέλευση είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά της Κέρκυρας. 
ΜΑΝΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)