Online Παρτίδες AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ


Σε σχετική της ανακοίνωσή της η Σ.Ε. Βόλου αναφέρει:

Μετά από απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 27ης Σεπτεμβρίου 2017, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 207 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο της Σ.Ε. Βόλου που ευρίσκεται στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Βόλου «Βάκης Παρασκευόπουλος», Ρ. Φεραίου με Γλάδστωνος, εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου. Κατ΄ αυτήν θα γίνουν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. (7 μέλη), νέου Ε.Σ. (3 μέλη) και νέου Π.Σ. (3 μέλη).
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με το ίδιο θέμα.
Η απαρτία στην επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση σχηματίζεται από όσα μέλη παρίστανται και είναι ταμειακά τακτοποιημένα την τελευταία τριετία βάσει του βιβλίου μελών. Όσοι παραβρεθούν πρέπει να φέρουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους έως και τα μεσάνυχτα της 24ης Οκτωβρίου 2017 με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου, s.e.volou@gmail.com με την ένδειξη «υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ. ή του Ε.Σ. ή του Π.Σ.», αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους, το όνομα πατρός και τον αρ. αστ. ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σκακιστικό σας σχόλιο (Να είναι όσο το δυνατόν κόσμιο)

Ασκήσεις Τακτικής

1ο Βαλκανικό Online Διασυλλογικό Πρωτάθλημα από τον Στέλιο Λαγάρα (26-4-2020)